2015. szeptember 6., vasárnap

Második hétvégénk Drezdában – Vámos Virág és Márton Márk



Mindenki fáradt volt az első munkahét után, ezért a második hétvégénken lazább programokat szerveztünk. Az idő sajnos egész hétvégén rossz volt, emiatt nem tudtuk szabadidőnket a természetben eltölteni. Szombaton megnéztük az Asisi-Panomethert, ami a közelben volt. A kiállítás tök jó volt, mivel a barokk kori Drezdáról egy 3D-s panorámaképet tekinthettünk meg. Ezen kívül sok érdekes információt tudtunk meg a városról.



Ebéd után a Hadtörténeti Múzeumba mentünk. Amikor megláttuk az épületet, azt gondoltuk, a kiállítás is legalább ennyire érdekes lesz. Sajnos azonban kicsit csalódnunk kellett, mivel nem volt túl interaktív.


Este még egy közös programot szerveztünk, mert egész héten nagyon kevés időt tudtunk együtt tölteni. Elmentünk Petra munkahelyére, ahol nemcsak bowlingozni, hanem billiárdozni is tudtunk. Az idő hamar elrepült, szuper este volt.

Vasárnap 10-kor volt reggeli, így végre kialudhattuk magunkat. Utána a Zwingerbe mentünk, ahol a galériát (Alte Meister) tekintettük meg. Délután elmentünk hajókázni az Elbán, így Drezdát egy új szemszögből is megismerhettük. Gyönyörű volt.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése