2015. szeptember 24., csütörtök

Az utolsó este és búcsú Drezdától - Dominika Nagy, Kinga Kovács und Zoltán Pálfalvy



Utolsó este még egyszer utoljára bementünk a városba este, a munka után. Először beugrottunk az Altmarkt Galeriebe enni valamit, majd sétáltunk egyet az óvárosban. Minden nagyon szép volt, az épületek ki voltak világítva, kellemes volt a hangulat. Utána még lementünk az Elba-partra, ahol leültünk egy kicsit, hogy gyönyörködjünk a kilátásban. Sokat nevettünk és beszélgettünk. Valaki fotókat is készített, így emlékezetes maradt ez az este.
Reggel korán kellett kelnünk, mivel ez volt az utolsó nap, amikor hazaindultunk.  Annyi csomagunk volt, hogy még taxit is kellett hívnunk. A vonat kilenc óra hétkor gördült ki a főpályaudvarról, így búcsút vettünk Drezda városától.
Az út elég hosszú volt, kilenc órán át tartott. Néhányan zenét hallgattak, mások aludtak vagy az elmúlt hetekről beszélgettek. A végén már mindenki örült, hogy újra láthatja a családját és barátait.
Összefoglalásként azt kell, hogy mondjam, örülök, hogy itt lehettem. Sok új embert ismerhettem meg az iskolából, és Drezdában is. A város nagyon szép, sok a látnivaló, múzeum, szép és tiszta utcák. Nagyon élmény dús volt, sok jó dolgot élhettünk át. Remekül éreztünk magunkat, sajnos azonban az idő hamar elszállt. Drezda, hiányozni fogsz!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése