2016. szeptember 5., hétfő

Lányok a ruhaüzletben - más szerepben



Mindketten egy ruhaüzletben dolgozunk, a C&A-ban és az Adlerben. Ezek Drezda egyik nagy plázájában találhatóak, az Elbeparkban.
Az első nap nagyon izgultunk és idegesek voltunk. Féltünk a munkától. De felesleges volt, mivel a főnökünk és a munkatársaink nagyon kedvesek. Szeretünk itt dolgozni. A C&A egy divatüzlet minden korosztálynak. Itt a fiataltól az idősig, a nőitől a férfiig megtalálható minden fajta ruha. Az üzlet két szintből áll. A földszinten női- és férfidivat van, és az első szinten gyerekeknek és fiataloknak szóló ruhák vannak. Jobban szeretek fönt dolgozni.

Az Adler is egy ruhaüzlet, ami inkább az idősebb korosztálynak való. Ezért a kolléganőim is idősebbek.  
A próbafülkét és az asztalokat kell általában rendeznünk, a ruhákat felvállfázni és összehajtani, leárazni, az új árut rendezni és kipakolni, a polcokat újrarendezni és a raktárban rendet rakni.
Csenge 10-től este 6-ig dolgozik, Zita 10-től 17:30ig. Ez jó, mivel nem kell korán kelnünk, de rossz is, mert mi végzünk a legkésőbb. Reggel 8-kor kell kelnünk, mert messze van a munkahelyünk. 40 percig kell utaznunk villamossal. Két szünetünk van, egy ebéd, ami 40 percig tart és egy 20 perces. Az ebédszünetet általában együtt töltjük és egy étteremben eszünk.
Zitu és Csenge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése