2016. augusztus 19., péntek

Az adrenalin magasiskolája


A mai napunk mondhatni szokásosan indult; elmentünk a WBS-hez ahol is utolsó tannapunkat töltöttük el. Nagyon érdekes volt, tesztet is írtunk. Tom a mai nap osztotta ki a munkahelyünkkel kapcsolatos dossziékat, amikben a szerződésünk is benne volt. 
Miután búcsút vettünk nagyon kedves tanárunktól, elindultunk a városba, ezúttal Drezda Neustadt városrészét fedeztük fel, többek között a Kunsthofpassage kreatív udvarait.





 
A séta végén az Elbán átívelő híd (Augustbrücke) alatt átbeszéltünk minden fontos információt a munkáról.
Ezután felültünk a városi fesztivál (Canaletto - Stadtfest) alkalmából nemrég felállított óriáskerékre, ahonnan csodás kilátás nyílt  a városra. Páran, szerény személyemmel együtt felültünk egy a közelben lévő adrenalinbombára, és végigsikítoztunk vagy 5 percet. De ami ez után következett, felejthetetlen marad a számomra; több kis csoportra oszlottunk, és a miénk felült egy nagyon nagyon jó helyre. Tudni kell, hogy a masina 54 m magas volt, a sebessége pedig elérte a 120 km/h-t. Volt hogy a föld és az ég helyet cserélt egymással, vagy éppen olyan lehetetlenül forgott, hogy a félelemtől be kellett csuknom a szemem. Egy nagy vasrúd két végén a gravitációt mesterien kihasználó fülke volt, ahol szinte szabadon mozoghatott az ember (megjegyzem, azért nagyon be voltunk ám biztosítva). Fejjel lefelé, vagy fejjel felfelé de hihetetlen sebességgel.

Kis szabad programot kaptunk, hogy megismerkedjünk a fesztivál hangulatával, de kilenckor már otthon voltunk. A mai nap is élménydús volt, jól éreztük magunkat, de ma sem kell altatódal.

Mindenkinek nyugodalmas, jó éjszakát!
Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése